Tömör fa bejárati ajtók

Ízléses, elegáns választás bejárati ajtóknak. A fa a természet adta legszebb alapanyag. Változatos mintái és színei igazán egyedivé varázsolják a bejárati ajtónkat is.   Minden ízlésnek megfelelő stílusban gyártjuk ügyfeleinknek.  Külső felületét speciálisan kezeljük, hogy védve legyen minden mechanikus vagy környezeti behatástól.  A fa a legmunkásabb az összes alapanyag közül, azonban a szépsége, természetessége nem összemérhető semelyik másik anyaggal. Nincs belőle két egyforma. A legáltalánosabb fajtáktól kezdve – mint a lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, tölgy – elérhetőek különlegesebb – akác, juhar, csömörös nyár, cseresznye, kőris, dió félék –  és egészen egzotikus fajták is – afrikai dió, wenge, teak, palisander, mahagoni. Ajtóink felületkezeléséhez a felsoroltak közül bármelyik választható: Lehet natúr, transzparens, vagy teljesen fedő lazúros, zománc, pácolt, a szivárvány minden színében.

Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtóink széles mintaválasztékkal és kedvező hőszigetelési képességgel párosulnak. Magas minőségnek köszönhetően a későbbiekben is kiválóan és stabilan őrzik meg szerkezetüket, hőszigetelő tulajdonságukat, valamint a színüket. Ügyfeleink igényeihez igazodva kérhetőek több féle üvegberakással vagy akár tömör betéttel. Az ajtók kül- és beltéri színei is kombinálhatóak.

Fa-alumínium bejárati ajtók

A fa-alu nyílászáró fa felülete kellemes légkört teremt belül, míg az alumíniumborítás védelmet biztosít kívül az időjárás viszontagsága ellen is. A fa önmagában is jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, amit a rétegek közé beépített termohabbal tovább növelhetünk.  Ebben az esetben tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és passzívházakban történő beépítésre. Ajtóink felületkezeléséhez a felsoroltak közül bármelyik választható: Lehet natúr, transzparens, vagy teljesen fedő lazúros, zománc, pácolt, a szivárvány minden színében.

MDF beltéri ajtók

Minden oldala jól megmunkálható, így ezzel az alapanyaggal szinte bármilyen marásmintát el lehet készíteni. Felülete festhető (matt illetve fényes), vagy ellátható PVC fóliás bevonattal (matt, antik, fényes, akril).  Beltéri ajtókhoz kiváló alapanyag.

Dekorfóliás beltéri ajtók

A dekórfóliás ajtók igen nagy népszerűségének örvendenek, hiszen kedvező áruk ellenére, tartósak és időállók. Semmilyen utókezelést nem igényelnek. A külső borító felület egy vastag dekórfólia, ami savra keményedő, strapabíró védőlakk borítást kap.  Ez pluszban védi a beltéri ajtót a külső behatásoktól és könnyen tisztítható.

Az ajtókat igényeinknek megfelelő üvegezési lehetőséggel vagy akár alumíniumdíszítéssel lehet feldobni.

CPL fóliás beltéri ajtók

Ezen beltéri ajtók külső borítása melamin akril időtálló fóliával van bevonva. Valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló felületeket hozunk létre a vásárló igényére szabva.  A strapabíró borításnak köszönhetően Kiválóan ellenáll a fokozott igénybevételnek.  A CPL borítás, karcálló, jól bírja a kopást, az  UV sugárzás fakító hatásának vagy a háztartási tisztítószereknek  is ellenáll.

Az ajtókat igényeinknek megfelelő üvegezési lehetőséggel vagy akár alumíniumdíszítéssel lehet feldobni.

Tömör fa beltéri ajtók

A szívünkhöz legközelebb álló alapanyag. A természet a legváltozatosabb színekkel és mintákkal ajándékozott meg minket. A fa a legmunkásabb az összes alapanyag közül, azonban a szépsége, természetessége nem összemérhető semelyik másik anyaggal. Nincs belőle két egyforma. A legáltalánosabb fajtáktól kezdve – mint a lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, tölgy – elérhetőek különlegesebb – akác, juhar, csömörös nyár, cseresznye, kőris, dió félék –  és egészen egzotikus fajták is – afrikai dió, wenge, teak, palisander, mahagoni.

Furnér beltéri ajtók

A lap hordószerkezete lehet farostlemez, olcsóbb fafajta, vagy MDF. Erre vékony rétegben bármilyen fajtájú fát lehet préselni. Gondolhatunk itt egészen különleges, egzotikus fajtákra is. Azaz a felületünk ebben az esetben nem műanyag lesz, hanem valódi fa. A felületkezelés ugyanúgy, mint bármilyen fa esetében egészen széles skáláját öleli fel a lehetőségeknek.

A furnérozott ajtók azon vásárlók igényét elégíti ki, akik számára a természet szépsége esztétikai érték. Az általunk használt természetes fafurnérokat esztétikai jellemzők alapján két csoportra soroljuk:

Természetes furnér. Ezeket a sokszínűség, a faerezet/rostvonalak mintázatának sokfélesége jellemzi.

Impregnált természetes furnér: Ez speciálisan előkészített és válogatott természetes furnér.. Ezek a termékek a legszigorúbb minőségi szabványok szerint készülnek. A legigényesebb vásárlók igényeinek is eleget tesz