Minden beltéri ajtónk rendelhető egyedi vagy szabvány méretben is.

MDF beltéri ajtók

Minden oldala jól megmunkálható, így ezzel az alapanyaggal szinte bármilyen marásmintát el lehet készíteni. Felülete festhető (matt illetve fényes), vagy ellátható PVC fóliás bevonattal (matt, antik, fényes, akril).  Beltéri ajtókhoz kiváló alapanyag.

Dekorfóliás beltéri ajtók

A dekórfóliás ajtók igen nagy népszerűségének örvendenek, hiszen kedvező áruk ellenére, tartósak és időállók. Semmilyen utókezelést nem igényelnek. A külső borító felület egy vastag dekórfólia, ami savra keményedő, strapabíró védőlakk borítást kap.  Ez pluszban védi a beltéri ajtót a külső behatásoktól és könnyen tisztítható.

Az ajtókat igényeinknek megfelelő üvegezési lehetőséggel vagy akár alumíniumdíszítéssel lehet feldobni.

CPL fóliás beltéri ajtók

Ezen beltéri ajtók külső borítása melamin akril időtálló fóliával van bevonva. Valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló felületeket hozunk létre a vásárló igényére szabva.  A strapabíró borításnak köszönhetően Kiválóan ellenáll a fokozott igénybevételnek.  A CPL borítás, karcálló, jól bírja a kopást, az  UV sugárzás fakító hatásának vagy a háztartási tisztítószereknek  is ellenáll.

Az ajtókat igényeinknek megfelelő üvegezési lehetőséggel vagy akár alumíniumdíszítéssel lehet feldobni.

Tömör fa beltéri ajtók

A szívünkhöz legközelebb álló alapanyag. A természet a legváltozatosabb színekkel és mintákkal ajándékozott meg minket. A fa a legmunkásabb az összes alapanyag közül, azonban a szépsége, természetessége nem összemérhető semelyik másik anyaggal. Nincs belőle két egyforma. A legáltalánosabb fajtáktól kezdve – mint a lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, tölgy – elérhetőek különlegesebb – akác, juhar, csömörös nyár, cseresznye, kőris, dió félék –  és egészen egzotikus fajták is – afrikai dió, wenge, teak, palisander, mahagoni.

Furnér beltéri ajtók

A lap hordószerkezete lehet farostlemez, olcsóbb fafajta, vagy MDF. Erre vékony rétegben bármilyen fajtájú fát lehet préselni. Gondolhatunk itt egészen különleges, egzotikus fajtákra is. Azaz a felületünk ebben az esetben nem műanyag lesz, hanem valódi fa. A felületkezelés ugyanúgy, mint bármilyen fa esetében egészen széles skáláját öleli fel a lehetőségeknek.

A furnérozott ajtók azon vásárlók igényét elégíti ki, akik számára a természet szépsége esztétikai érték. Az általunk használt természetes fafurnérokat esztétikai jellemzők alapján két csoportra soroljuk:

Természetes furnér. Ezeket a sokszínűség, a faerezet/rostvonalak mintázatának sokfélesége jellemzi.

Impregnált természetes furnér: Ez speciálisan előkészített és válogatott természetes furnér.. Ezek a termékek a legszigorúbb minőségi szabványok szerint készülnek. A legigényesebb vásárlók igényeinek is eleget tesz

 

Kérj ajánlatot akár írásban és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Elérhetőségeink:

Telefon: +3630 4092488

Email: info@designerajto.hu

Irodánk: 1172 Budapest Jászapáti utca 39

Gyártó üzemünk: 6794 Üllés, Dózsa Gy. u. 9/a