Minden bejárati, vagy terasz ajtónk rendelhető egyedi, vagy szabvány méretben is

Tömör fa

Ízléses, elegáns választás bejárati ajtóknak. A fa a természet adta legszebb alapanyag. Változatos mintái és színei igazán egyedivé varázsolják a bejárati ajtónkat is.   Minden ízlésnek megfelelő stílusban gyártjuk ügyfeleinknek.  Külső felületét speciálisan kezeljük, hogy védve legyen minden mechanikus vagy környezeti behatástól.  A fa a legmunkásabb az összes alapanyag közül, azonban a szépsége, természetessége nem összemérhető semelyik másik anyaggal. Nincs belőle két egyforma. A legáltalánosabb fajtáktól kezdve – mint a lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, tölgy – elérhetőek különlegesebb – akác, juhar, csömörös nyár, cseresznye, kőris, dió félék –  és egészen egzotikus fajták is – afrikai dió, wenge, teak, palisander, mahagoni. Ajtóink felületkezeléséhez a felsoroltak közül bármelyik választható: Lehet natúr, transzparens, vagy teljesen fedő lazúros, zománc, pácolt, a szivárvány minden színében.

Műanyag

Műanyag bejárati ajtóink széles mintaválasztékkal és kedvező hőszigetelési képességgel párosulnak.

Magas minőségnek köszönhetően a későbbiekben is kiválóan és stabilan őrzik meg szerkezetüket, hőszigetelő tulajdonságukat, valamint a színüket. Ügyfeleink igényeihez igazodva kérhetőek több féle üvegberakással vagy akár tömör betéttel. Az ajtók kül- és beltéri színei is kombinálhatóak.

Fa-alumínium

A fa-alu nyílászáró fa felülete kellemes légkört teremt belül, míg az alumíniumborítás védelmet biztosít kívül az időjárás viszontagsága ellen is. A fa önmagában is jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, amit a rétegek közé beépített termohabbal tovább növelhetünk.  Ebben az esetben tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és passzívházakban történő beépítésre. Ajtóink felületkezeléséhez a felsoroltak közül bármelyik választható: Lehet natúr, transzparens, vagy teljesen fedő lazúros, zománc, pácolt, a szivárvány minden színében.

 

 

Kérj ajánlatot akár írásban és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Elérhetőségeink:

Telefon: +3630 4092488

Email: info@designerajto.hu

Irodánk: 1172 Budapest Jászapáti utca 39

Gyártó üzemünk: 6794 Üllés, Dózsa Gy. u. 9/a